Teamindelingen V.V. Suameer jeugd seizoen 2021/2022 - vv Suameer

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

 

Teamindelingen V.V. Suameer jeugd seizoen 2021/2022

18 augustus 2021 17:00


Lees hier de teamindelingen en de toelichting daarop.

We mogen weer los! Komend seizoen beginnen we met 7 jeugdteams, waarvan twee meisjes teams. Deze keer is het een moeizaam proces geweest om de teamindeling rond te krijgen. Veel moeilijker en langduriger dan vorige jaren. De coronaperiode heeft daar vast invloed op gehad. Ook wordt vanaf dit seizoen door de KNVB de zogenaamde Teamindex ingevoerd waarbij we erg correct de verschillende leeftijdscategorieën van de kinderen moeten handhaven. Hierdoor wordt de speelsterkte van teams nog beter vastgesteld. Dit helpt bij het beter, gelijkwaardiger en eerlijker indelen van de competities. Een hele puzzel, maar het is gelukt en kunnen we nu de blik richten op het komende seizoen! 

De teamindelingen

De teamindeling per jeugdteam kun je terugvinden op de website onder het kopje “Teams”. In samenspraak met de jeugdleiders/-trainers heeft de jeugdcommissie de teamindeling gemaakt. Er zijn sommige teams met ruime bezetting, terwijl andere juist een heel krappe bezetting kennen. Doordat we een “kleine” vereniging zijn zal de hulp tussen de jeugdteams dit seizoen ook weer gelden en belangrijk zijn om alle jeugdteams te kunnen laten voetballen. Het kan dus zo zijn dat spelers een keer met een ander team mee moeten. Voor elk team zal een groepsapp worden aangemaakt voor de communicatie. 

Jeugdleiders/-trainers vacatures 

Voor kinderen is voetballen alleen mogelijk als er ook volwassenen zijn die hen als leider of trainer willen begeleiden om betere teamspelers te worden. Ouders/verzorgers kunnen daar een zeer waardevolle rol in spelen, al is het maar één uurtje in de week. Het is mogelijk om hulp te krijgen bij het voorbereiden van een training. Geïnteresseerd? Neem contact op met de contactpersoon van je zoon of dochter.  

Daarnaast zijn we opzoek naar jeugdscheidsrechters/-begeleiders voor zaterdagochtend. Ook maar één uurtje. Hulp nodig over de regels? Dat kan geregeld worden. 

Kijk hier voor de actuele vacatures

Seizoenstart 2021/2022 

Zaterdag 4 september zal voor elk jeugdteam hun eerste wedstrijd beginnen, zowel beker- als competitiewedstrijden. Gebruikelijk is dat in diezelfde week de trainingen ook starten. Jeugdtrainers zullen dit via de groepsapps van het desbetreffende jeugdteam communiceren wanneer zij precies beginnen met de training. 

Het programma, uitslagen en standen is ook eenvoudig op je mobiel te bekijken via de app van voetbal.nl. Kijk daarvoor op www.voetbal.nl/voetbalnl-app 

Contactpersonen

Contactpersoon: 

Jeugdteam: 

Auke Hansma/Henk Jetze 

Jo19 

Henk Jetze 

Jo17 

Harmina 

Mo15 

Andre 

Jo13 

Froukje 

Mo13 

Durk 

Jo10 

Jelle  

Jo9 

 

De Jeugdcommissie 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!