De opmars van Manchester United onder Erik ten Hag

Vandaag om 11:35  Manchester United gaat het komende zondag héél zwaar krijgen: het gaat op bezoek bij stadsgenoot Manchester City. Onder nieuwe trainer Erik ten Hag begon Manchester United niet goed, maar inmiddels is de weg omhoog ingeslagen. Onderweg won United al van Liverpool én koploper Arsenal. Manchester City zal op de hoede zijn voor het vernieuwde Manchester United. We nemen de opmars van Ten Hag en zijn mannen eens onder de loep.  meer »

Arsenal - Tottenham: houd deze spelers in de gaten bij de North London Derby

Vandaag om 10:36  De North London Derby staat op het programma. Vlak na de interlandperiode staat er meteen een banger van een wedstrijd op het programma in de Premier League. Zaterdag om 13.30 uur neemt Arsenal het in eigen huis op tegen Tottenham Hotspur. Beide teams kenden een heel lekkere transferzomer en dat is te zien: Arsenal staat bovenaan in Engeland, de Spurs volgen op één punt. Check hier de spelers die jij tijdens de North London Derby in de gaten moet houden. meer »

Kai Koreniuk over ex-teamgenoot Zlatan Ibrahimovic: "Af en toe was hij echt gemeen"

Gisteren om 12:00  Vanaf vrijdag 30 oktober 2022 ligt ELF nummer 10 overal in de winkel. In de rubriek: 'Mijn tijd met...' spraken we Kai Koreniuk. Hij speelde bij Los Angeles Galaxy samen met niemand minder dan Zlatan Ibrahimovic. Hij blikt terug op onder meer de trainingen samen, de laksheid van de spits én natuurlijk het succes in de MLS. "De MLS was een speeltuin voor Zlatan" meer »

Nick Wolters op zijn plek in Zweden: "Ik dacht f*ck it, ik doe het!"

Gisteren om 11:00  Nick Wolters (29) vertrok na een tegenvallende periode bij FC Dordrecht in 2018 naar Zweden. In het Scandinavische land bloeide de Limburger helemaal op. Op zijn vrije dag vertelt de doelman van AFC Eskilstuna, uitkomend op het tweede niveau van het land, aan de telefoon over lange ballen en kamperen in het bos. meer »

AZ-talent Maxim Dekker zit vol ambitie: ?Ik werk hard om een basisplaats te veroveren?

Gisteren om 9:00  We hadden al Virgil van Dijk, Matthijs de Ligt en Stefan de Vrij. Maar kijk straks niet vreemd op als Maxim Dekker (18) zichzelf aan dat rijtje toevoegt. De talentvolle verdediger van AZ behoort wekelijks tot de wedstrijdselectie en maakte zelfs al zijn debuut in het eerste elftal van de club uit Alkmaar. meer »

De onrustige tijd van Mohamed Ihattaren bij Ajax

27 september 2022 12:00  Toen Ajax zich een dik half jaar geleden verzekerde van de diensten van Mohamed Ihattaren waren de fans van de Amsterdammers erg blij en tegelijkertijd benieuwd of hij zijn pure klasse ook in de hoofdstad kon laten zien. Dat deed hij bij vlagen, maar veel vaker kwam hij negatief in de aandacht.  meer »