Samenvatting Liverpool - Real Madrid (0-0)

Vandaag om 9:42  Real Madrid bereikte woensdagavond de halve finale van de Champions League. Het duel met Liverpool op Anfield wist negentig minuten te boeien, maar eindigde doelpuntloos. Hier de samenvatting: meer »

Interview Naoufal Bannis: ?Feyenoord is altijd mijn droomclub geweest?

Gisteren om 12:00  Naoufal Bannis (19) speelt sinds de winter op huurbasis voor FC Dordrecht. Zijn doel om door te breken bij Feyenoord heeft hij allerminst opgegeven. “Ik wil ervoor zorgen dat ik sterker terugkom.” meer »

Samenvatting: Paris Saint-Germain-Bayern M�nchen (0-1)

Gisteren om 9:00  Bayern München wist dan wel te winnen, maar na de 2-3 zege van Paris Saint-Germain in de heenwedstrijd gaan de Fransen door naar de volgende ronde. Bekijk hier de samenvatting van een wedstrijd hogeschoolvoetbal.  meer »

Dit zijn de vijf jongste Eredivisie-spelers die dit seizoen in actie kwamen