Aanmelden - vv Suameer

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

 

Aanmelden

Aanmelden als (spelend) lid van Voetbal Vereniging Suameer

Aanmelden kan uitsluitend door het invullen van ons digitale aanmeldformulier.
Zodra uw aanmelding door onze ledenadministratie is verwerkt ontvangt u een email met daarin uw KNVB relatienummer.

Algemene informatie:

Pas na toekenning van een relatienummer door de KNVB is het nieuwe lid speelgerechtigd alsmede verzekerd tijdens wedstrijden, trainingen en andere clubactiviteiten. Deelname aan één van de hiervoor genoemde activiteiten voor acceptatie door de KNVB geschiedt op eigen risico.


Persoonsgegevens:

De gegevens vermeld op dit aanmeldingsformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging in verband met alle verenigingsactiviteiten, maar ook om het lid te kunnen bereiken voor mededelingen en voor de vaststelling en de inning van de contributie. Ondergetekende geeft toestemming om zijn/haar gegevens door te geven aan de KNVB in verband met de aanmelding als lid en verklaart ermee bekend te zijn dat de KNVB de adresgegevens ook aanwendt voor acties van onder andere KNVB-sponsors en ter beschikking stelt in verband met onderzoeksactiviteiten.


Leeftijdgrenzen:

Een nieuw lid moet minimaal 5 jaar of ouder zijn. Voor de 6e verjaardag mag het nieuwe lid niet in wedstrijdverband meedoen maar kan dus alleen deelnemen aan de trainingen. Zodra het nieuwe lid 6 jaar wordt mag deelgenomen worden aan de competitie. Het jeugd bestuur zorgt ervoor dat het nieuwe lid wordt ingedeeld in een team. Natuurlijk bestaat er, in overleg met het jeugdbestuur, altijd de mogelijkheid om een paar keer zonder verdere verplichtingen mee te doen aan een training.


Contributie:

De verschuldigde contributie zal d.m.v. automatische incasso van bank/gironummer worden afgeschreven. De hoogte van de contributie hangt o.a. af van de leeftijd van het nieuwe lid. De precieze bedragen staan in het bewaarnummer van v.v. Suameer wat aan het begin van elk nieuw seizoen wordt uitgebracht.

Voor overige vragen kan altijd contact worden opgenomen met iemand van het (jeugd) bestuur van onze vereniging.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!